lördag 5 december 2009

Jag läser, men skriver inte så ofta...

Det var ett tag sen sist - igen. Jag har fullt upp med annat och hinner inte/prioriterar inte att skriva här. Tack för de kommentarer jag har fått. Jag läser dem alltid även om jag inte alltid svarar.

Igår läste jag ut den sorgliga men väldigt fina bilderboken Roy av Gro Dahle. Jag gillar alla hennes böcker. De är så vackra, även då de är hemska.

Just nu håller jag på att läsa Trollkarlens elefant av Kate DiCamillo. Jag tycker inte att den är i närheten lika bra och tillgänglig som hennes tidigare böcker. Jag blev besviken.

5 kommentarer:

hanna sa...

Jag vill tipsa dig om min blogg då jag ser att du läst min bok "Varje dag har vi en liten tävling". En kamp mot ätstörningar!
http://kampvarjedag.blogspot.com/

Jenny sa...

Tack för tipset! Jag har lagt till den som favorit :-)

/Jenny

Kimselius sa...

Hej Jenny

Som Bokbloggare kanske du är intresserade av läsexemplar av mina böcker? Varma hälsningar och kram från författaren Kim M. Kimselius

Jenny sa...

O ja! Som bokbloggare, bokälskare och lärare är jag självklart intresserad av läsexemplar av dina böcker. Vilket fint erbjudande! Och vad imponerad barnen i klassen kommer att bli.

Kimselius sa...

Jättekul! Det kommer några väl valda titlar till dig. Hälsa barnen så gott ifrån mig. Har ni varit inne och kika på www.kimselius.se? Där hittar du massor av intressant läsning och för barnen kan det vara roligt att läsa "Författartips", där jag tipsar om hur man skriver en bok och hur man skickar den till förlag.

Kramisar Kim